JAVA


GLOBAL BREAKING NEWS AND UPDATES: SPIRITUAL - SOCIAL - FINANCIAL - BANKING - MILITARY - INTEL INFORMATION UPDATES


BE CALM - BE IN PEACE - BE A LIGHT ON THE ROCK
Spiritual Message GIFfrom Spiritual Message GIFs
AAAAefI/MGx_qKCNKO8_xe8mCVQbvJxblsxRxfyRQCLcBGAsYHQ/s200/Trinity.gif" width="100" / />




LET THERE BE LIGHT  G L O B A L BREAKING N E W S P O L I T I C S F I N A N C E B A N K I N K W A R N E W S

Saturday, January 4, 2020

FRIENDS OR ENEMIES = THE INCONSISTENCY OF LOGIC .

ΦΙΛΟΙ Η ΕΧΘΡΟΙ ?
Η ΑΝΑΚΟΛΟΥΘΊΑ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΉΣ
Μέχρι πρότινος κατηγορουσαμε την Δύση και κυρίως τις ΗΠΑ και ΕΕ ότι ακολουθούσαν πάντοτε φιλοτουρκικη πολιτική...Και αυτο σε μεγάλο βαθμό ήτο σωστο.
Φυσικά στην πολιτική δεν υπάρχουν φίλοι ούτε εχθροί. ΥΠΑΡΧΟΥΝ μόνο φιλικά και εχθρικά συμφέροντα ,όπως αυτά εκφράζονται και επιδιώκονται μέσα από σχεδιασμούς και στρατηγικές ενός κράτους.
Εάν τα συμφέροντα και οι στρατηγικές επιδιώξεις συμπίπτουν η σε μεγάλο βαθμό εξυπηρετουν τους ίδιους στόχους,Τότε μπορούμε να μιλούμε για φίλους και συμμάχους. Εάν όχι τότε μιλούμε για συμφέροντα τα οποία αντιστρατεύονται τα δικα μας η είναι σε σύγκρουση με τα εθνικά μας συμφέροντα. Στη περίπτωση αυτή δεν μπορούμε να μιλούμε για κράτος η κράτη φίλους η συμμάχους. Το αντίθετο.
Η Τουρκία δεν αναγνωρίζει καν την ύπαρξή μας ως κρατική οντότητα. Κατ επέκταση τα οποιαδήποτε εθνικά συμφέροντα είναι ανύπαρκτα..Με τη λογική δε των Τούρκων,οταν κάτι η κάποιος θεωρείται ως μη υπάρχον, δεν υπάρχουν ούτε εθνικά η αλλα συμφέροντα για να προωθηθούν η να διεκδικήσουν.
Προβάλλει ένα σοβαρό ερώτημα που μόνο κάποιοι δικοί μας μπορούν να απαντήσουν.
Πώς είναι δυνατόν σ ένα ανύπαρκτο κράτος
χωρίς αναγνωρισμένο δικαίωμα από Τουρκία
να έχει εθνικά συμφέροντα, κάποιοι ανύπαρκτοι πολιτικοί οι ανύπαρκτες φυσικές η νομικές οντότητες, ( οι τουρκοι το λενε ),να έχουν το δικαίωμα να υποστηρίζουν η να προωθούν τους στόχους και στρατηγικές επιδιώξεις αυτών που αρνούνται την ύπαρξη τους.!!!!
Φυσικά παρ' ότι αυτοί όλοι είναι ανύπαρκτοι εθνικά για τον Ερτογάν και τους άλλους νεοσουλτανουσ, είναι υπαρκτοι και κάτι παρά πάνω,σε μας .Και αντί να προωθούν τα συμφέροντα αυτών που τους θεωρούν υπαρκτούς και που θεσμικά η πολιτικά έχουν υποχρέωση να το πράττουν,βλέπουμε ακριβώς το αντίθετο.
ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΎΝ ΝΑ ΣΤΗΡΊΞΟΥΝ ΑΥΤΟΎΣ
ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΑΝΎΠΑΡΚΤΟΥΣ.!!
Και να θέλουν να  κάνουν στρατηγικές συμμαχίες με καθεστώτα και πολιτικούς που θεωρούν τους ΕΚ ως παρίες στην ίδια τους την πατρίδα.
Δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε εάν αυτή η ΑΝΑΚΟΛΟΥΘΊΑ χρίζει πολιτικής η άλλης ανάλυσης.

The Creator Writings.
Embrace the joys and inconsistencies of human behavior. They are lovely to behold! ~ Creator
https://thecreatorwritings.wordpress.com/