JAVA


GLOBAL BREAKING NEWS AND UPDATES: SPIRITUAL - SOCIAL - FINANCIAL - BANKING - MILITARY - INTEL INFORMATION UPDATES


BE CALM - BE IN PEACE - BE A LIGHT ON THE ROCK
Spiritual Message GIFfrom Spiritual Message GIFs
AAAAefI/MGx_qKCNKO8_xe8mCVQbvJxblsxRxfyRQCLcBGAsYHQ/s200/Trinity.gif" width="100" / />




LET THERE BE LIGHT  G L O B A L BREAKING N E W S P O L I T I C S F I N A N C E B A N K I N K W A R N E W S

Wednesday, January 31, 2018

ΕΚΛΟΓΕΣ ¨OI ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ - ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ...ΤΙΠΟΤΑ !!

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ DEBATE ?

ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ

Είναι τα κοκκινα δανεια το μεγαλυτερο και ποιο δυσκολο πρόβλημα -ωs προς τη διαχειρηση του- που αντιμετοπιζει σημερα η sκυπριακη οικονομια,με απροβλεπτεs συνεπειεs,για την κοινωνικη  συνοχή,αλλα και το μελλον των κυπριακων νοικοκυριων;
Οι πτυχεs του προβληματοs είναι πολλεs σιγουρα,και επηρεαζουν σε μεγαλο βαθμο αρνητικα την πορεια ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ της κυπριακηs οικονομιαs,λογω των πολλαπλων προβλημάτων στις σχεσειs  των τραπεζων και των δανειοληπτών,με τις τραπεζεs να μη επιδεικνυουν θετικη σταση για εξευρεση  σωστηs και συγκροτημενηs λυσηs,προs το συμφέρον ολων των εμπλεκομενων,αλλα και της οικονομιαs γενικοτερα.
  Τις τραπεζεs  ενδιαφερει μονο να βγαζουν σε πλειστηριασμο περιουσιεs,η να πωλουν σε επενδυτικα ταμεια,σε εξευτιλιστικεs τιμεs,που κειμενοντε περιπου στο 25% της αξιαs του ακινητου!!!!Το υπολοιπο εξακολουθεί να παραμενει χρεωστικο υπολοιπο του δανειοληπτη!!
   Το άλλο μεγαλο πρόβλημα είναι η πτυχη των εγγυήσεων,στα κοκκινα δανεια.
  Εγκριτοι νομικοι ,δημοσια εχουν τοποθετηθεί,και εχουν επισημανει το νομικο πλαισιο,το οποιο ηδη υπαρχει στη κυπριακη νομοθεσια,αλλα και στις αποφασειs θεσμικών οργανων τηε ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ  ΕΝΩΣΗΣ,στην οποια ειμαστε πληρεs μελοs,που θα μπορουσαν να δωσουν σωστεs και δικαιεs  λυσειs σ,αυτο το θεμα.
  Αυτό που χρειαζεται δεν είναι ουτε νομικο ουτε θεσμικο πλαισιο.Αυτα υπαρχουν και δεν μπορει κανεναs αρμοδιοs,η αναρμοδιοs να το διαψευσει.Αυτο που χρειαζεται είναι ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ των εκλελεγμενων ηγετων μας,να υποχρεωσουν το τραπεζικο συστημα,που είναι ο κυριοs υπευθυνοs της καταστροφηs τησ οικονομιαs του τοπου μας,να συμπεριφερθεί σωστα,αναλαμβανονταs το  κυριοτερο μεροs της ευθυνηs που τους αναλογει,και όχι το μικροτερο!!
  Αυτή η τριτοκοσμικη αντιληψη του πολιτικου συστηματοs αλλα και αλλων αρμοδιων,περι του αβατου των τραπεζων - μπατε σκυλλοι αλεστε και δεν τρεχει τιποτα - πρεπει να σταματησει,.
Στη Βρεττανια το 2015 η τοτε κυβερνηση ειχε απειληση με κλεισημο καποιεs τραπεζεs,σε περιπτωση μη συμμορφωσηs
στη χρηματοπιστωτικη πολιτικη της εκλελεγμενηs βρεττανικηs κυβερνησηs.
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ  ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ για να μπουν σε ταξη,οι οργανισμοι που μας εχουν οδηγηση τοσο σαν κυπριακη οικονομια,αλλα και σαν κοινωνια στο χειλοs της καταστροφηs.
ΚΑΛΗ ΨΗΦΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ