JAVA


GLOBAL BREAKING NEWS AND UPDATES: SPIRITUAL - SOCIAL - FINANCIAL - BANKING - MILITARY - INTEL INFORMATION UPDATES


BE CALM - BE IN PEACE - BE A LIGHT ON THE ROCK
Spiritual Message GIFfrom Spiritual Message GIFs
AAAAefI/MGx_qKCNKO8_xe8mCVQbvJxblsxRxfyRQCLcBGAsYHQ/s200/Trinity.gif" width="100" / />




LET THERE BE LIGHT  G L O B A L BREAKING N E W S P O L I T I C S F I N A N C E B A N K I N K W A R N E W S

Tuesday, January 30, 2018

EΝ ΟΨΗ ΕΚΛΟΓΩΝ : ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΜΕ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ..ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΤΟ ΘΕΛΗΣΟΥΝ !!

ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ





Η Ελευθερια είναι το υπερτατο αγαθο που δοθηκε στον ανθρωπο.
Λενε ότι ο  ανθρωποs γενιεται ελευθεροs και πεθαινει ελευθεροs.
Κανεναs ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΙ Η ΙΣΧΥΡΙΣΤΕΙ,οτι στον ενδιαμεσο χρονο
του βιου του, ότι μπορει να μετατραπει σε δουλο η δουλοπαρικο.,
μιαs χουφταs πλουτοκρατων περιορισμενου ψυχισμού.!
Το πολιτικο συστημα στον τοπο μας φερει τεραστιεs ευθυνεs για τα οσα διαχρονικα και κατά γενικη ομολογια τραγικα ,εχουν επισυμβει.
Ειτε λογω ανεπαρκουs αντιληψηs των συνεπειων,ειτε  ανικανοτηταs,η ακομη και λογω ολιγοριαs..στις συγκεκριμμενεs αστοχευτεs δρασειs, σε κρίσιμα ζητήματα,οπωs το κουρεμα των καταθέσεων και γενικα της τραπεζικηs κρισηs,και της μετέπειτα αποδομησηs της οικονομικηs και κοινωνικηs συνοχηs,και στη διαλυση της μεσαιαs ταξηs, 
Οι εκάστοτε εκλελεγμενοι πολιτικοι ηγετεs,ειναι θεσμικα και συνταγματικα οι ανωτατοι αρχοντεs,τοσο της οικονομιαs,οσο και οποιουδηποτε αλλου τομεα.,Δεν υπαρχει τομεαs που να μην εμπιπτει στα θεσμικα η και νομικα πλαισια και αρμοδιοτητεs μιαs εκλελεγμενηs πολιτικηs ηγεσιαs.Φυσικα παντα με την αγαστη συνεργασια της νομοθετικηs εξουσιαs δηλ.τηs βουληs και των βουλευτων.Η οποιαδήποτε περι του αντιθετου αντιληψη είναι κενη περιεχομενου.
Αυτό το ιδιο το κρατοs είναι θεσμοs που σκοπο εχει μονο την ανεληξη ,την πνευματικη και όχι μονο εξεληξη, του ανθρωπου.Το κρατοs είναι μεσο,δεν αποτελει αυτοσκοπο..Είναι στην υπηρεσια του ανθρωπου και όχι ο ανθρωποs στην υπυρεσια του κρατουs η και χειροτερα στην υπυρεσια μιαs χουφταs ασυνειδητων  ,οικονομικων ομαδων,η συνδικάτων .
  Η μεγαλη ανατροπη στην σημερινη εποχη,ειναι το ΙΝΤΕΡΝΕΤ και τα εναλλακτικα μεσα ενημερωσηs,τα οποια εχουν οδηγησει από το απολυτο σκοταδι και τις σκοτεινεs διαδρομεs,στη διαφανεια και στο φωs.
Σημερα ,ουδεν κρυπτο υπο τον ηλιο.Παρ,ολεs τις προσπαθειεs,συντηρησηs μιαs αρρωστημενηs 
νοοτροπιαs του παρελθοντοs,για συνεχηση χειραγωγησηs τοσο του πολιτικου συστηματοs,οσο και των ανθρωπων,αυτο υπο τις περιστασειs εχει καταστεί καπωs δυσκολο.
Οι εποχεs οπου οι ηγετεs μπορουσαν να δουλευουν τους πολιτεs,κινούμενοι και δρωνταs στο σκοταδι, εχουν τελειωσει.Οι ηγετεs κρινοντε πλεον όχι από αυτά που λενε,αλλα από αυτά που πραττουν,παντα σε σχεση με αυτά που υποσχοντε.Και ουε και αλοιμονο σ,αυτουs που τα εργα των ημερων τους,ειναι λιγοτερα από τα λογια και τις υποσχεσειs τους.
Για τους ηγετεs  η υποψηφιουs ηγετεs ,δεν υπαρχει σημερα μεση οδοs.
Η ΘΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΗ Η ΜΕΓΑΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ,και θα αφησουν τα δικα τους αποτυπωματα στην λεωφορο της δοξαs ,Η ΘΑ ΓΡΑΦΤΟΥΝ ΣΤΑ ΜΑΥΡΑ ΚΑΤΑΣΤΟΙΧΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ,ΚΑΙ ΣΤΗ ΛΗΘΗ ΚΑΙ ΛΗΣΜΟΝΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ !!