JAVA


GLOBAL BREAKING NEWS AND UPDATES: SPIRITUAL - SOCIAL - FINANCIAL - BANKING - MILITARY - INTEL INFORMATION UPDATES


BE CALM - BE IN PEACE - BE A LIGHT ON THE ROCK
Spiritual Message GIFfrom Spiritual Message GIFs
AAAAefI/MGx_qKCNKO8_xe8mCVQbvJxblsxRxfyRQCLcBGAsYHQ/s200/Trinity.gif" width="100" / />




LET THERE BE LIGHT  G L O B A L BREAKING N E W S P O L I T I C S F I N A N C E B A N K I N K W A R N E W S

Sunday, May 26, 2024

ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ - ΜΠΑΝΑΝΙΕΣ - ΚΑΙ ΚΟΛΟΜΒΙΑΝΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.

" in a game, there are two options..Either you win, or you loose!!If you don't play at all, you are already dead..You simply don't  know it!!".



"Η απουσία του στοιχείου της ηθικής από το Δίκαιο, μετατρέπει την Δικαιοσύνη σε Αδικία, και τους φορείς ενός Κράτους Δικαίου, σε Συνδικάτα ανομων Συμφεροντων, που υπηρετούν, και εξυπηρετούν, υποπτα,αντεθνικα, και αντιλαικα συμφέροντα.".

Η ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΙΣΗΣ ΜΕΤΑΧΕΙΡΗΣΗΣ,ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ. ΑΡΘΡΟ 28.1 ΚΑΙ 28.2 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.

" Καμία νομοθετική, διοικητική πράξη ή ρύθμιση, δεν μπορεί να υπερισχύει του Συνταγματικά κατοχυρωμένου δικαιώματος της Ισότητας, ή Ισονομιαs..

Η εισαγωγή, με ύποπτα κίνητρα, της εννοιαs του  " Ηθικου κινδυνου ",στην οικονομια,μέσω νομοθετικων ρυθμίσεων,που στη βάση εξυπηρετούν οργανωμένα συμφέροντα, και όχι των πολιτων, ...

Ουσιαστικά εισήγαγε, την επιβολή και επικράτηση, του "Ανηθικου Κινδυνου", που οδήγησε στην ασυδοσία, και το πλιάτσικο, την λεηλασία περιουσιών, αλλά και της καταστροφής της ζωής, των πολιτών.

Η απουσία του στοιχείου της ηθικής από το Δίκαιο, μετατρέπει την Δικαιοσύνη σε Αδικία, και τους φορείς ενός Κράτους Δικαίου, σε Συνδικάτα Εγκλήματος, που υπηρετούν, και εξυπηρετούν, υποπτα,αντεθνικα, και αντιλαικα συμφέροντα.

Η πορεία πολλές φορές, κάποιων " Ηγετων ή  Ηγεσιων ", αντί να οδηγήσουν στη καταξιωση, οδηγούν στο βούρκο, στην απαξίωση, των ιδίων, αλλά και στον ευτελισμο, και εξευτελισμό, κάθε εννοιαs Δικαίου, και δικαιοσύνης..


ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ - ΜΠΑΝΑΝΙΕΣ - ΚΑΙ ΚΟΛΟΜΒΙΑΝΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.

Η Αριστοτελειοs εννοια και ερμηνεια της Δικαιοσύνης..

" Δικαιοσύνη είναι η συνισταμενη της περί Δικαίου αντίληψης, μιας οργανωμένης κοινωνίας, ή τηs συλλογικηs συνειδησηs, του συνολου των πολιτών "..

Σε ανεπτυγμένες κοινωνίες, το Δημοσιο Συμφέρον, ταυτίζεται με τα συμφέροντα, την ασφάλεια και ευημερία, του συνόλου των πολιτών.

Στο Κολομβιανο μοντέλο διακυβέρνησης,  ( στην ίδια την Κολομβία έχει ξεπεραστεί), το Δημοσιο Συμφέρον, έχει ταυτιστεί με τα συμφέροντα του Παρακράτους,  ή τα συμφέροντα οργανωμένων ομάδων, που λειτουργούν ως οργανωμένα κέντρα δύναμης...

Αυτά μπορούν να οριστούν  ως Αόρατα Συνδικάτα Οργανωμένων Συμφεροντων,  που λειτουργούν στη βαση:

1. Εκφοβισμου

2. Εκβιασμου

3. Δωροδοκίας ..Ή 

4. ( Take the money, or take a bullet)!!


" Όμοιες και ίσες καταστάσεις, πρέπει να τυγχανουν ίσης ή και ομοιαs αντιμετώπισης, και ρύθμισης "..

" Ανόμοιες, η και ανισεs καταστάσεις, δεν πρέπει να τυγχάνουν, ομοιαs,ή  και ίσης αντιμετώπισης ".

Αριστοτεληs

https://theocharidou.com/el/articles/2020/12/10/i-arxi-tis-isis-metaxeirisis-mesa-apo-tin-nomologia-ton-kipriakon-dikastirion/

" Σύμφωνα με το Άρθρο 28.2 του Συντάγματος, απαγορεύεται οποιαδήποτε μορφή διάκρισης, για οιονδήποτε λόγο και η οποία δεν είναι συνταγματικώς κατοχυρωμένη. Θα πρέπει επίσης να τονισθεί ότι, σε αντίθεση με τα άλλα συνταγματικώς κατοχυρωμένα ανθρώπινα δικαιώματα, το δικαίωμα της ίσης μεταχείρισης, δεν δύναται να περιοριστεί.

Εν κατακλείδι, η πραγματική ισχύς του Άρθρο 28 του Συντάγματος, έγκειται στο γεγονός ότι δημιουργεί αυτόνομο και αυθύπαρκτο δικαίωμα ισότητας, το οποίο δεν αποτελεί απλή ιδεολογική διακήρυξη ή προγραμματική αρχή, αλλά πλήρη και αναγκαστικό κανόνα δικαίου, άμεσα εφαρμόσιμο στην Κυπριακή έννομη τάξη – Υπόθεση Γρηγορίου ν. Δήμου Λευκωσίας (Αρ.1), (1991) 4 Α.Α.Δ. 3005."