JAVA


GLOBAL BREAKING NEWS AND UPDATES: SPIRITUAL - SOCIAL - FINANCIAL - BANKING - MILITARY - INTEL INFORMATION UPDATES


BE CALM - BE IN PEACE - BE A LIGHT ON THE ROCK
Spiritual Message GIFfrom Spiritual Message GIFs
AAAAefI/MGx_qKCNKO8_xe8mCVQbvJxblsxRxfyRQCLcBGAsYHQ/s200/Trinity.gif" width="100" / />




LET THERE BE LIGHT  G L O B A L BREAKING N E W S P O L I T I C S F I N A N C E B A N K I N K W A R N E W S

Wednesday, February 4, 2015

Washington Post: «Η νέα συμφωνία του ΣΥΡΙΖΑ θα σώσει την ΕΕ από την λιτότητα;»

Washington Post: «Η νέα συμφωνία του ΣΥΡΙΖΑ θα σώσει την ΕΕ από την λιτότητα;»

«Μην πιστεύετε τις σαχλαμάρες για την κρίση στην Ευρώπη. Με την εκλογή του ΣΥΡΙΖΑ, ο ελληνικός λαός προσφέρει ελπίδα στην ΕΕ παρέχοντας την ευκαιρία στην γηραιά ήπειρο να κάνει στροφή από την σκληρή λιτότητα που έχει αφήσει τον Νότο βουτηγμένο στην ύφεση και τον Βορρά να βυθίζεται στον αποπληθωρισμό», υποστηρίζει η Washington Post.

Washington Post: «Η νέα συμφωνία του ΣΥΡΙΖΑ θα σώσει την ΕΕ από την λιτότητα;»
 
«Ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει μια νέα συμφωνία όχι μόνο για την Ελλάδα, αλλά για όλη την Ευρώπη. Το ζητούμενο είναι αν η Ευρώπη θα σταθεί στο ύψος των περιστάσεων ή αν θα καταδικάσει τους λαούς σε ακόμη περισσότερα έτη λιτότητας. Οι αρχικές αντιδράσεις σε Γερμανία και Ευρώπη δείχνουν ότι επιλέγεται ξανά η λιτότητα», σημειώνει στο άρθρο της, η «Τώρα είναι η ώρα, η διοίκηση Ομπάμα, οι προοδευτικοί στο Κογκρέσο και σε όλη την χώρα να ενωθούν σε ένα τολμηρό κάλεσμα για την διάσωση της Ευρώπης από την τρέλα της» και υπογραμμίζει:
«Τα δεδομένα είναι ξεκάθαρα. Το ελληνικό χρέος δεν μπορεί να αποπληρωθεί...Ο ΣΥΡΙΖΑ όπως και το Podemos στην Ισπανία, αναζητούν διέξοδο... ΣΥΡΙΖΑ είναι υπέρ της παραμονής στην Ευρώπη και επιθυμεί την διαγραφή του μισού χρέους και την αναδιάρθρωση του υπόλοιπου. Αναζητά ένα πρόγραμμα αναδιάρθρωσης για την Ευρώπη...Αυτή είναι η συνταγή που έχει ανάγκη η Ευρώπη για να γιατρέψει τις ασθένειες που την πλήττουν. Αυτό που χρειάζεται είναι μια ώριμη ηγεσία η οποία θα συνδράμει στην διάσωση της ευρωπαϊκής κοινότητας».

http://www.ethnos.gr/article.asp? catid=22770&subid=2&pubid=64134760