JAVA


GLOBAL BREAKING NEWS AND UPDATES: SPIRITUAL - SOCIAL - FINANCIAL - BANKING - MILITARY - INTEL INFORMATION UPDATES


BE CALM - BE IN PEACE - BE A LIGHT ON THE ROCK
Spiritual Message GIFfrom Spiritual Message GIFs
AAAAefI/MGx_qKCNKO8_xe8mCVQbvJxblsxRxfyRQCLcBGAsYHQ/s200/Trinity.gif" width="100" / />




LET THERE BE LIGHT  G L O B A L BREAKING N E W S P O L I T I C S F I N A N C E B A N K I N K W A R N E W S

Saturday, November 1, 2014

Κολασμενο Βαρομετρικο Χαμηλο

 
*******

Αυτοs  ο παγωμενοs αεραs  που φυσα ....
Δεν ειναι η παγωνια που σου προκαλει αυτη την παραξενη και αποκοσμη ανατριχυλα .Ειναι σαν καπιοι να εχουν ανοιξει εδω και καιρο τιs πορτεs και τα παραθυρα τηs κολασηs ,και βγηκαν ολα τα δαιμονικα σ,ενα αορατο σουλατσο..Αυτο το αορατο πηγαινε ελα  δημιουργησε  αυτο το απιστευτα κολασμενο βαρομετρικο χαμηλο.Δεν προκαλει θανατο και αλλεs φυσικεs καταστροφεs..Υπουλα μπαινει στα ποιο βαθεια μερη τοu ειναι και τα παγωνει...
Παγωνει το μυαλο,παγωνει η ψυχη...δεν θελουν να σε σκοτωσουν..ειχαν χιλουs τροπουs να το κανουν.Την ψυχη σου θελουν να σκοτωσουν...τα ονειρα σου....να σε γονατισουν...υπυρετηs των φαυλων στουs ανομουs σχεδιασμουs τουs.
Σ,αυτο το τραγικο τοπιο τηs απιστευτηs μοναξιαs του ειναι.που μαs εχουν οδηγησει,το θρασοs η ανεντιμοτητα και η μικροτητα των πρωταγωνιστων,εχει αντικαταστησει το μεγαλειο ψυχηs,και την υπερηφανεια των παλαοτερων....και ο  Σεριφηs του Νοττινχαμ,να παριστανει την ομαδα του Ρομπιν Χουτ..Εαν ζουσε ο Μπρεχτ του θεατρου του παραλογου,δεν γνωριζω εαν θα ελαιγε η θα γελουσε.
Η αυτοπροδοσια καποιων,και η προσπαθεια συγκαλυψηs με κουφια λογια και ψευτικεs υποσχεσειs,μαs αφηνει χωριs αυριο.Εμαs και τιs επομενεs γενιεs.

Η ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ ΟΤΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ Η ΣΕ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ Η ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΟΠΕΥΟΥΝ,Η ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΙΗΣΟΥΝ ΑΝΑΛΟΓΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ Η ΙΣΟΔΥΝΑΜΑ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΜΠΟΔΗΣΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥΣ,ΣΥΝΙΣΤΑ ΠΛΑΝΗΝ ΟΙΚΤΡΑΝ.ΟΔΗΓΕΙ ΔΕ ΣΕ ΜΗΔΕΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΓΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ.Αυτη η ελλειψη αντιστασησ,μπορει να οδηγησει σε απιστευτα τραγικα αποτελεσματα.