JAVA


GLOBAL BREAKING NEWS AND UPDATES: SPIRITUAL - SOCIAL - FINANCIAL - BANKING - MILITARY - INTEL INFORMATION UPDATES


BE CALM - BE IN PEACE - BE A LIGHT ON THE ROCK
Spiritual Message GIFfrom Spiritual Message GIFs
AAAAefI/MGx_qKCNKO8_xe8mCVQbvJxblsxRxfyRQCLcBGAsYHQ/s200/Trinity.gif" width="100" / />




LET THERE BE LIGHT  G L O B A L BREAKING N E W S P O L I T I C S F I N A N C E B A N K I N K W A R N E W S

Monday, August 4, 2014

ΚΥΠΡΟΣ : Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ ΥΠΕΡ ΒΟΜΩΝ ΚΑΙ ΕΣΤΙΩΝ !!!!

  
 

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ

ΥΠΕΡ ΒΟΜΩΝ ΚΑΙ ΕΣΤΙΩΝ!

************

To οποιοδηποτε συστημα-πολιτικο-οικονομικο-η τραπεζικο-σκοπο εχει να υπηρετει τον ανθρωπο και να κανει τη ζωη μασ καλυτερη.Δεν αποτελει αυτοσκοπο και ουτε ηθηκα επιτρεπτο να μετατρεπονται οι τραπεζεs σε μεσο υποδουλουσηs  και υποταγηs των ανθρωπων σε μια χουφτα διεστραμμενων διανοητικα αλλα και ψυχικα-ντοπιων η και ξενων δεν εχει σημασια-οντοτητων,με κρυφεs και επικυνδυνεs για την επιβιωση μαs ατζεντεσ.Εαν καπιοι στην κυβερνηση δεν ειναι σε θεση να αντιληφθουν που οδηγουνται τα πραγματα απο το criminal elite mafia synticate,αυτο δεν τουs απαλλασει απο το εγκλημα που γινεται σε βαροσs του κυπριακου λαου.

Εκτοs και εαν ειναι συνεργοι,που δεν θα θελαμε να το πιστεψουμε.Γιατι με το σχινι που τουσ εχει δωσει η Τροικα για να μαs κρεμμασει,(διαλυση μεσω φυγηs)υπαρχει αρκετο για να κρεμμαστουν και οι ιδιοι οπωs λεει και η παροιμια.

Η δικη μαs Τροικα-Αναστασιαδηs-Γεωργιαδηs-Χασικοs-(μαζι με τον προηγουμενο Χριστοφια)εχουν οδηγηση μιαν ευημερουσα μεσαια ταξη κυπριων στη οικονομικη καταστροφη.Χωριs αιδω,χωριs ντροπη ,προσπαθουν να μαs μετατρεψουν σε πρωτη φαση σε επαιτεs ,και σε δευτερη φαση σε δουλουs ανιερων ντοπιων και ξενων συμφεροντων ? Γιατι τοση προθυμια στισ μεθοδευσειs του κλιμακιου του ΔΝΤ.¨?

Μπορει η κα Βερκουλεσκου να μην ειναι σε θεση να αντιληφθει οτι με τιs πολιτικεs τηs,καταστρεφει ανθρωπουs και ενα ολοκληρο λαο.Μπορει να μην ειναι σε θεση να αντιληφθει η να διαχωρηση τι εστι καλο η κακο!!!

Η δικη μασ Τροικα ομωs?

Με την εκλογη του κου Αναστασιαδη στην προεδρια και με τιs προεκλογικεs του εξαγγελιεs,ειχαμε πιστεψει (κουνια πoυ μαs κουναγε)οτι αυτοs ο τοποs και ο λαοs του,μπορουσε να σωθει.

Πλανηθηκαμε πλανην οικτραν!!

Για να σωθει ενασ τοποs και ο λαοs ,πρεπει να υπαρχει-ο κοs Χασικοσ αρεσκεται να αριθμει τα επιχειρηματα του-

1.Προθεση (intention) απο τον εκλελεγμενον προεδρο τηs Δημοκρατιαs,και τουs διορισμενουs απο αυτον υπουργουs του.Εχει αποδειχθει  οτι οι προεκλογικεs εξαγγελιεs του κου Αναστασιαδη για σωτηρια μαs,δεν ητο τιποτε αλλο παρα υποκλοπη τηs ψηφου του λαου για την προεδρια,και οτι οι προθεσειs του ησαν εκ διαμετρου αντιθετεs με τιs εξαγγελιεs του.(Οι εξαγγελιεσ ειναι εκει καταγεγραμμενεs δεν χρεαζεται να τιs επαναλαβουμε.).

2.Αφουγκραση του πονου και τηs δυστυχιαs που εχει δημιουργηση σε μεγαλη μεριδα του κυπριακου λαου η δικη του αποφαση για το κουρεμα,και η συνεχιση τηs ανοχηs του ιδιου και τηs κυβερνησηs του,στην συνεχιζομενη ασυδοσια του Τραπεζικου Συστυματοs ,σε βαθμο κακουργηματοs και ισωs και εσχατηs προδοσιαs,σε βαροs των Κυπριων.

3.Ευσπλαχνια (compasion) και κατανοηση .Ειναι -παρα πολυ λυπηρο,να παρατηρει ο απλοs πολητηs,τιs αποστασειs  που προσπαθει να διατηρησει η εκλελελεγμενη κυβερνηση,απο τα συμβαντα-γεγονοτα-και τα δρωμενα γενικωs,που οδηγουν τον κοσμο μαs στην απελπισια,και σε ενα αυριο χωριs ελπιδα.(Περα βρεχει στην καραμανια χιονιζει)!!

4.Τιμωρια στο εγκλημα και οχι ανοχη σε επαναληψη.Η ανοχη στη συνεχιση ενοs εγκληματοs ισοδυναμει στην καλυτερη των περιπτωσεων,με συνενοχη.

 Συνεχιζεται