JAVA


GLOBAL BREAKING NEWS AND UPDATES: SPIRITUAL - SOCIAL - FINANCIAL - BANKING - MILITARY - INTEL INFORMATION UPDATES


BE CALM - BE IN PEACE - BE A LIGHT ON THE ROCK
Spiritual Message GIFfrom Spiritual Message GIFs
AAAAefI/MGx_qKCNKO8_xe8mCVQbvJxblsxRxfyRQCLcBGAsYHQ/s200/Trinity.gif" width="100" / />




LET THERE BE LIGHT  G L O B A L BREAKING N E W S P O L I T I C S F I N A N C E B A N K I N K W A R N E W S

Tuesday, October 15, 2024

 Κε ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ..

Το Κυπριακο πρόβλημα, τις τελευταίες δεκαετίες, είχε καταλήξει να θεωρείται από τον Διεθνή Παραγοντα,ως ΜΗ ΘΕΜΑ.!!..

1.Λογω της συνεχούς αδιαλλαξίας της Τουρκίας, την οποία ο διεθνής παράγοντας, δεν ήθελε, λόγω συμφερόντων, η και αδυναμίας, να ασκήσει οποιαδήποτε πίεση..

2.Λογω των σοβαρών λαθών και παραληψεων, της Ελληνοκυπριακηs Πλευράς, όπου με τις συνεχείς υποχωρήσεις, το μετέτρεψε, από διεθνές θέμα, Εισβολής και κατοχής,σε Δικοινοτικη Διαφορά!!!

3..Σήμερα, λόγω των εξελίξεων και του κινδύνου γενικής ανάφλεξης στη Μέση Ανατολή, λόγω των κατερωθεν απειλών , μεταξύ Ισραήλ και Ιράν, όλη η προσοχή του Πλανήτη, είναι στραμμένη,  στους δύο αιώνιους εχθρούς, και μάλιστα με σενάρια, ενός  3ου ΠΠ..

4.Η Ουκρανία, χάνει τον πόλεμο, με τη Ρωσία, χάνοντας επισειs το ένα τέταρτο, των εδαφών της..και οι Δυτικοί της σύμμαχοί, που την χρησιμοποίησαν, για τα δικά τους συμφεροντα,  φαίνεται, κάνοντας δεύτερες σκέψεις, έχουν βάλει όπισθεν, φοβούμενοι τα χειρότερα,  για τους ίδιους.  .

Λαμβάνοντας υπόψη τα ποιο πάνω,προβάλλει βασανιστικά, το ερώτημα..

Με ποια δικαιολογία,  ή  και επιχειρηματα, ο νυν πρόεδρος της Κύπρου,  έχει αξιολογήσει, όταν ο πλανήτης καίγεται, και η διεθνής  κοινότητα, παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα, τις εξελίξεις.. 

Ότι είναι η ιδανική στιγμή για λύση του Κυπριακου προβλήματος!!!

Όταν εν καιρό Ειρήνης, το Κυπριακο ,θεωρείτο, από τον διεθνή παράγοντα, ως μη ΣΟΒΑΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΘΈΜΑ ,για τους λόγους που αναφέρθηκαν.  

Εν καιρό Πολέμων, και Γενικού χάους, σ,ολόκληρο τον πλανήτη, ο Πρόεδρος μας πιστεύει, ότι από μη ΘΈΜΑ,  θα γίνει το ΘΈΜΑ, του πλανήτη ,και ολοι θα τρέξουν να εξευρουν λύση , σε ένα πρόβλημα, που το έχουν αξιολογήσει, για δεκαετίες, ως μη ΘΕΜΑ..!!!!

Δεν γνωρίζουμε, αν αυτή η πρωτοβουλία, χρίζει πολιτικής, γεωπολιτικηs, θρησκευτικής,  ή οποιασδήποτε άλλης χρησιμηs ανάλυσης. 

Απλά για να κατανοήσουμε, τι συμβαίνει πραγματικά, στα "γύφτικα",και να μη ζούμε μέσα στην τρελή χαρά!!!!