JAVA


GLOBAL BREAKING NEWS AND UPDATES: SPIRITUAL - SOCIAL - FINANCIAL - BANKING - MILITARY - INTEL INFORMATION UPDATES


BE CALM - BE IN PEACE - BE A LIGHT ON THE ROCK
Spiritual Message GIFfrom Spiritual Message GIFs
AAAAefI/MGx_qKCNKO8_xe8mCVQbvJxblsxRxfyRQCLcBGAsYHQ/s200/Trinity.gif" width="100" / />




LET THERE BE LIGHT  G L O B A L BREAKING N E W S P O L I T I C S F I N A N C E B A N K I N K W A R N E W S

Saturday, December 9, 2023

 

Colonel.Douglas McGregor.

NSA Advisor During Trump Administration..



«Δεν επιτρέπουμε να τελειώσει αυτή η σύγκρουση και λέμε στον Zelensky να αναλάβει την ευθύνη για αυτήν την καταστροφή, αν και ήμασταν εμείς αυτοί που του δίναμε εγγυήσεις ότι το Κίεβο θα νικήσει» αναφέρει σε αναρτήσεις του στο Χ ο McGregor, ο οποίος επισημαίνει πως ακόμα και αν ο Zelensky καταφέρει να δραπετεύσει, θα τον βρουν και θα τον σκοτώσουν.
«Την ίδια στιγμή κανείς δεν θα στενοχωρηθεί για τη μοίρα του ουκρανικού λαού» υποστήριξε ο McGregor.

McGregor για Biden: Δυστυχώς τους Αμερικανούς τους κυβερνούν πραγματικά ηλίθιοι

«O εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου John Kirby είπε ότι ο αμερικανικός στρατός πιθανότατα θα παρέμβει εάν η Ρωσία πετύχει τη νίκη στη σύγκρουση στην Ουκρανία.
Ο αμερικανικός στρατός πολύ πιθανόν θα πρέπει να εμπλακεί εάν ο Putin πετύχει μια στρατηγική νίκη στην Ουκρανία.

Νωρίτερα, ο Biden εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στο ΝΑΤΟ μετά τη νίκη της Ρωσίας στην υπάρχουσα σύγκρουση. Εάν ο Putin καταλάβει την Ουκρανία, δεν θα σταματήσει… θα συνεχίσει να κινείται για να επιτεθεί σε κάθε κράτος – μέλος του ΝΑΤΟ είπε.

Αυτή η δήλωση επιβεβαιώνει ότι οι Αμερικανοί κυβερνώνται από ηλίθιους»“, σημείωσε ο McGrergor.

Ο Ουκρανικός στρατός βράζει… υπάρχει οργή, το ηθικό εξασθενεί

Αναβρασμός επικρατεί μεταξύ των ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων, καθώς έχουν συσσωρεύσει πολλά παράπονα εναντίον των αρχών, δήλωσε ο απόστρατος Αντιστράτηγος των Γερμανικών Ενόπλων Δυνάμεων Roland Kater στο κανάλι Welt.

Ο Roland Kater σημείωσε επίσης ότι οι μαχητές των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων βρίσκονται στα όρια της εξάντλησης, επειδή πρέπει να πολεμούν όλο το εικοσιτετράωρο και συνεχώς. «Ακούω όλο και περισσότερο από την ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας ότι οι στρατιώτες είναι πολύ κουρασμένοι», σημείωσε ο στρατηγός.

Ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ, ΑΝΑΓΚΆΣΤΗΚΕ να παραδεχτεί ότι χάθηκε για αυτούς το παιχνίδι στην Ουκρανία…

Νωρίτερα, η Washington Post ανέφερε ότι επικρατεί αβεβαιότητα σε όλα τα μέτωπα για τις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας και το ηθικό εξασθενεί. Για έκτο μήνα, τα ουκρανικά στρατεύματα προσπαθούν να προχωρήσουν στις κατευθύνσεις Yuzhnodonetsk, Artemovsk και Zaporozhye, ρίχνοντας στη μάχη ταξιαρχίες εκπαιδευμένες από το ΝΑΤΟ και οπλισμένες με ξένο εξοπλισμό. Σύμφωνα με τον υπουργό Άμυνας της Ρωσίας, ο Ουκρανικός στρατός έχασε περισσότερους από 125.000 στρατιώτες κατά τη διάρκεια της εξάμηνης αντεπίθεσης.

Περισσότερα..

https://nikolaosanaximandros.gr/eperchetai-sigkrousi-rosias-me-nato/?fbclid=IwAR226gmAqyhcTrFnvgJLK6ao5sj_FF2FbP-u6PsqBCM_n1mtZB3UxcXczIA