JAVA


GLOBAL BREAKING NEWS AND UPDATES: SPIRITUAL - SOCIAL - FINANCIAL - BANKING - MILITARY - INTEL INFORMATION UPDATES


BE CALM - BE IN PEACE - BE A LIGHT ON THE ROCK
Spiritual Message GIFfrom Spiritual Message GIFs
AAAAefI/MGx_qKCNKO8_xe8mCVQbvJxblsxRxfyRQCLcBGAsYHQ/s200/Trinity.gif" width="100" / />




LET THERE BE LIGHT  G L O B A L BREAKING N E W S P O L I T I C S F I N A N C E B A N K I N K W A R N E W S

Wednesday, June 12, 2019

Ο ΥΠ.ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ Η ΤΡΑΠΕΖΟΛΑΓΝΕΙΑ

Ο κος Γεωργιάδης ειναι σε γενικές γραμμές οπαδός και εν δυναμει μέλος της νέας οικονομικής τάξης πραγματων η και ακομη της Παγκόσμιας Τάξης Πραγμάτων.
Θεωρει τον εαυτο του μέλος αυτου που λεμε Ελιτ.Αυτο ειναι δικαιωματα του.
Δεν ειναι δικαιωμα του να θεωρει τους κύπριους πολίτες ως υπηρέτες ενός σαπιου συστήματος του οποιου θεωρει τον εαυτο του αναποσπαστο μέρος. Απο τα γεννοφασκια του.Μπορουσε να κανει καρριερα σε αυτούς που θαυμάζει και υπηρετει.Και κανένας απο μας να μην ασχολείται μαζι του.Οταν όμως πληρωνεται απο αυτούς τους πολίτες και απο την αλλη
να τους θεωρει πλασματα ενός κατωτερου θεου....τι να πει κανείς;
Κε Γεωργιαδη όσες φορές και να σας το πουν επιλεγετε να μην το καταλαμβαινετε.Γιατι περι επιλογής προκειται. Όπως επιλογη σας ειναι παντα να αφηνετε εξω  απο την εξίσωση οποιασδηποτε επιλογής σας, τον ανθρωπινο παραγωντα.Ο πολίτης ειναι ο καταναλωτής. Αυτός οταν εχει χρηματα
η αυξανοντε τα εισοδηματα του,αυξανει τη ζητηση για αγαθα,με αποτελεσμα να χρειαζεται αυξηση της προσφοράς και των επενδυσεων.Για να λειτουργήσει το φαινομενο του πολλαπλασιαστη - κατανάλωσης- επενδυσεων, όπως σου- μας, το εχουν διδαξει.Που οδηγα σε αυτο που λεμε υγιής οικονομικη αναπτυξη,και άνοδος του βιοτικού επιπέδου του λαού. Για να μπορει να εξυπηρετα οπωσ προγουμενα - πριν απο σας- τα χρεη του.Με τα μοντελλα οικονομικής πολιτικής γερμανικου τυπου δεν προκειται να βγαλετε τους πολίτες απο τον λακο που μαζι με κάποιους άλλους,τους ριξατε.
Εσείς βασει προωπικων πεποιθήσεων θελετε τις Τράπεζες να διαφεντεύουν τις ζωές των πολιτων και οχι συνεργάτες.
Τις ιδέες σας κρατηστε τις για τον εαυτο σας οταν θα ιδιωτευσετε.Δεν μας εμπνεουν.Δεν θελουμε την Κυπρο να γινει φαρμα όπως εσείς.
Θελουμε ολοι την Κυπρο με ελεύθερους και ευημερουντεσ πολίτες. Και οχι σκλάβους του τραπεζικού συστήματος.