JAVA


GLOBAL BREAKING NEWS AND UPDATES: SPIRITUAL - SOCIAL - FINANCIAL - BANKING - MILITARY - INTEL INFORMATION UPDATES


BE CALM - BE IN PEACE - BE A LIGHT ON THE ROCK
Spiritual Message GIFfrom Spiritual Message GIFs
AAAAefI/MGx_qKCNKO8_xe8mCVQbvJxblsxRxfyRQCLcBGAsYHQ/s200/Trinity.gif" width="100" / />




LET THERE BE LIGHT  G L O B A L BREAKING N E W S P O L I T I C S F I N A N C E B A N K I N K W A R N E W S

Sunday, May 5, 2019

ΠΟΛΙΤΙΚΗ : MOΝΤΕΛΛΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ



ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ

Το μεγαλειο ενοs αρχοντα ειναι να μετατρεπει τα ονειρα του κοσμου σε πραγματικοτητα,και τα δικα του οραματα,σε δυναμη προοδου και ευημεριαs.
Στοv αντιποδα βρισκονται οι πολιτικεs και οι πολιτικοι,που κατορθωνουν(!) να μετατρεψουν τουs εφιαλτεs των ανθρωπων σε πραγματικοτητα.!
Και τα δηθεν οραματα τουs σε εικονικη πραγματικοτητα!


Ολα οσα μαs συμβαινουν δεν ειναι τιποτε αλλο,παρα αντανακλαση
τηs δικηs μαs Συλλογικηs συνηδησηs.Αυτοι ολοι που επευφυμουμε
η κατηγορουμε,που χειροκροτουμε η χλεβαζουμε,δεν ειναι τιποτε αλλο,

παρα προεκταση του δικου μαs Εαυτου!
Γιατι εαν δεν ισχυε αυτο,τοτε τα πραγματα και καταστασειs
θα ησαν εντελωs διαφορετiκα,και ισωs πολυ καλυτερα !

Μηπωs τελικα η ανοχη ειναι συνενοχη? 

Aυτα ολα που συμβαινουν,και ειλικρινα προκαλουν αλγεινη εντυπωση,σ,ολουs τουs εχοντεs σωαs ταs φρεναs ,σ,αυτο τον τοπο,δεν ειναι θεμα μαυρου,μπλε,η κοκκινου, δεξιου,αριστερου,η κεντρου! Ειναι θεμα μιαs απεριοριστηs νοητικηs στρεβλωσηs,η οποια διαχρονικα μαστιζει τα ανωτερα δωματα μιαs αρχουσαs ταξηs,που επηραζει και τα ανωτερα στρωματα των θεσμικων και αλλων τεχνοκρατικων δομων.



Η κοινη λογικη ,δεν ειναι ουτε αριστερηs ,ουτε δεξιαs,ουτε κεντρωαs προελευσηs.!Δυστυχωs σ,αυτο τον τοπο,και τα αυτονοητα,εχουν χασεi τη σημασια τουs,λογω συστηματικου και συστημικου, βιασμου.Διοτι εαν χασει,ο οιοσδηποτε,τον αυτοσεβασμο του,τοτε εξευτελιζεται και ο ιδιοs,και ευτελιζει και τουs θεσμουs που υποτιθεται εκπροσωπει,και εξευτελιζει και το ιδιο το Κρατοs.
Γιατι στη θεση του συμβολου μιαs ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ,βαζουν το συμβολο τηs ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ.Eαν και δεν ειμαστε σιγουροι,οτι αυτα ολα τα απαραδεκτα,συμβαινουν σε αλλεs μπανανιεs.!


Eκτοs απο κυνηγι μαγισσων,που προσφατα παρακολουθουμε,το παιχνιδι εχει επεκταθει και σε κυνηγι σκιων.Για να μην πουμε περι ονου σκιαs.Το τραινο τηs λογικηs εχει χαθει στουs καπνουs μιαs ψευτικηs εικοναs,θεατρου σκιων.
 Στη Κυπρο το πολιτικο παιγνιδι,παιζοταν παντοτε σε επιπεδο εικονiκηs πραγματικοτηταs, με πρωταγωνιστεs παντοτε, ενα διαπλεκομενο,διαχρονικα και συστημικα πασχων,πολιτικο-οικονομικο συστημα.



Βλεπαμε οτι ηθελαν να δουμε,ακουαμε οτι ηθελαν να ακουσουμε,η ακομα χειροτερα,μαs ελεγαν αυτα που θελαμε να ακουσουμε!!Αυτα μεχρι τηs προσφατηs καταρρευσηs του πλαστου οικοδομηματοs,τηs διαπλοκηs,τηs διαφθοραs,και των υπογειων συναλλαγων.
Αλλα για ολα αυτα που μαs συμβαινουν δεν φταινε οι δικοι μαs !!Φταιει η ξενη συνομωσια εναντιον μαs!!.Θελουν να μαs φανε τα αερια,και μαζι και το μελλον μαs !
Τα λεφτα των Τραπεζων ομωs δεν τα φαγανε οι ξενοι.Οι δικοι μαs τα φαγανε.Και οπωs ειπε και ο Παγγαλοs ¨ΜΑΖΙ ΟΛΟΙ ΤΑ ΦΑΓΑΝΕ.
Ποτε θα σταματηση το δουλεμα απο ολουs αυτουs ;

Oταν θα ξυπνησουμε!!.Εαν δεν ειναι αργα.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ
: Στην Ισλανδια οι εκλελεγμενοι Ηγετεs,αφησαν τοΤραπεζικο ΣΥΣΤΗΜΑ να καταρρευση,και μετα εφτιαξαν νεεs Τραπεζεs.Οσοι τραπεζιτεs και πολιτικοι εμπλεκοντο στο σκανδαλο,πηγαν ΦΥΛΑΚΗ.