JAVA


GLOBAL BREAKING NEWS AND UPDATES: SPIRITUAL - SOCIAL - FINANCIAL - BANKING - MILITARY - INTEL INFORMATION UPDATES


BE CALM - BE IN PEACE - BE A LIGHT ON THE ROCK
Spiritual Message GIFfrom Spiritual Message GIFs
AAAAefI/MGx_qKCNKO8_xe8mCVQbvJxblsxRxfyRQCLcBGAsYHQ/s200/Trinity.gif" width="100" / />




LET THERE BE LIGHT  G L O B A L BREAKING N E W S P O L I T I C S F I N A N C E B A N K I N K W A R N E W S

Thursday, May 17, 2018

ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ - Η ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΑΝΟΧΗ - ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΜΠΙΡ !






ΕΑΝ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ  ΗΡΩΕΣ,ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΒΕΒΑΙΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΔΡΙΑΝΤΕΣ.
  ΑΛΛΑ ΣΥΝΗΘΩΣ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ..
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟ Η ΝΤΟΠΟΙΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ.
 ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.
ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΣΚΛΑΒΟΥΣ !!



ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ - Η ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΑΝΟΧΗ - ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΜΠΙΡ !

Πρεπει να κατανοησουμε οτι πολλεs συμπτωσειs δεν συνιστουν αυτο που ορθολογιστικα αντιλαμβανομαστε ωs Συμπτωση.
  Οταν γυρω μαs ολα καταρρεουν και θεσμοι αποδομουντε, αλυσυδοτα,ο εναs μετα τον αλλο, αυτο που στην πραγματικοτητα συμβαινει,δεν συνιστα καθολου Συμπτωση.!!
  Ειναι μια οργανωμενη και αηθηs προσπαθεια τηs Ηγετικηs πυραμιδαs,για ανακαταταξη των δυναμεων ,και μεσω του μοτελλου τηs δημιουργικηs καταστροφηs,να μεταφερθει η συλλογικη δυναμη των πολλων,στα χερια μιαs διεστραμμενηs Ελιτ!
  Οι οποιεσδηποτε κινησειs εντυποσιασμου - σαν να βρισκομαστε σε φτηνο ριαλιτι σιοω -δεν προκειται να δωσουν λυσειs στα προβληματα -γιατι απο την αρχη,αλλου μαs πηγαιναν ,και εμειs αλλα βλεπαμε.
  Σε μια ασθενεια,που η προσπαθεια θεραπειαs εγκειται στην καταπολεμηση των συμπτωματων,και οχι των πραγματικων αιτιων ,θα οδηγησει πιθανοτατα στον θανατο του ασθενουs. 
Ποια ειναι τα πραγματικα αιτια αυτηs τηs αποδομησηs ?
  Απο την αρχη,ητο ηλιου φαηνοτερο,οτι ο στοχοσ καποιων ντοποιων,αλλα και ξενων κυκλων,
ητο η καταστροφη τηs οικονομικηs δομηs του Συστηματοs,και σε συνεχεια η καταστροφη τηs μεσαιαs ταξηs ,και η αναδιανομη αυτου ολου του πλουτου,που ανηκε στουσ πολλουs,να περασει 
στα χερια των ολιγων...κατα προτιμηση φιλικων νεο-φιλελευθερων συμφεροντων.
 ( Το Τραπεζικο κεφακαιο,μεσα απο την καταστροφικη διαδικασια που ακολουθηθηκε,το κουρεμα αποταμιευσεων κλπ,εχει αλλαξει ιδιοκτητεs.Δεν ειναι πλεον κυπριακων συμφεροντων,γιατι τα πλειοψηφικα πακετα,ειναι στα χερια ειτε Αμερικανικων ταμειων ειτε αλλων μεγαλο-επενδυτων.)
  Οταν δεν μπορειs οικονομικα,να ελεγχειs τα του σπιτιου σου,τοτε αυτο θα το πραττει καποιοs αλλοσ !!Αυτοs ο αλλοs σιγουρα,δεν προκειται να προστατευσει τα δικα σου,αλλα τα δικα του 
συμφεροντα.Οποιοσδηποτε μαs πει το αντιθετο,μαs δουλευει!!
  Μετα την λεηλασια του 2013,ειναι γνωστο σε ολουs μαs τι ακολουθησε.
Υποχρεωτικεs αφυπηρετησειs απο τον Δημοσιο Τομεα,μειωσειs μισθων και εισοδηματων,καθωs και μειωσειs συνταξεων .Αυτεs οι μειωσειs και αποκοπεs στιs συνταξειs,εξακολουθουν να ειναι σε ισχυ,παρα το γεγονοs ,οτι τα ταμεια τηs μπανανιαs μαs ειναι γεματα,οπωs λεει ο κοs  Υπουργοσ των Οικονομικων,που θα μπορουσαμε να φιλοξενησουμε kai Την EUROVISION!!
--To θεμα μαs ομωs δεν ειναι η διαχειρηση τηs ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗΣ του κυπριου πολιτη,στην οποιαν ειναι ενοχο και συνενοχο ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΜΗ ΣΥΣΤΗΜΑ.
  Το θεμα ειναι η αποδομηση οχι μονο του οικονομικου ,αλλα και του κοινωνικου ιστου.
Αυτο εγινε μεσω τηs ΑΠΟΣΤΕΛΕΧΩΣΗΣ  - ωs αποτελεσμα των υποχρεωτικων αφυπηρετησεων η και παραιτησεων απο τον Δημοσιο Τομεα,πολλων αξιων και ικανων επιστημονων και τεχνοκρατων,που ειτε πηγαν σπιτι τουs,ειτε μεταπηδησαν στον Ιδιωτικο Τομεα,οπου υπηρχαν καλυτερεs συνθηκεs απασχολησηs!
  Σε τομειs οπου δεν υπαρχει η ειναι μειωμενοs ο κινδυνοs απωλειαs ανθρωπινων ζωων,αυτη η  αποδομηση να μην γινεται αισθητη οπωs αυτη γινεται στον Τομεα τησ Υγειαs.Στα Δημοσια Νοσοκομεια και αλλα Δημοσια Νοσηλευτηρια.
  Γι,αυτη την αποδομηση ,δεν φταιει ο Ιατρικοs κοσμοs,( οπου οι πλειστοι ειναι αξιοι και καταξιωμενοι επιστημονεs ),αλλα ακεραια την ευθυνη την φερει το πολιτικο συστημα,που με την 
ανεπαρκεια,την διαπλοκη,την ολιγωρια,την ανοχη και συνενοχη,οδηγησε σε αυτον τον καταστροφικο κατηφορο...
    Το γεγονοs,σε τι και σε ποιο βαθμο εμπλοκηs σε αδικηματα ενοs επιστημονα ιατρου,που οδηγησαν πιθανωs στην απωλεια ανθρωπινηs ζωηs,ειναι θεμα που αποφασιζει η Δικαιοσυνη,ωs 
ανεξατητοs θεσμοs.
  Δεν ειναι θεμα ,η, ευκαιρεια για τον καθε πολιτικο,ο ανθρωπινοs πονοs,και η δυστυχια απο την απωλεια ανθρωπινηs ζωηs,να μετατρεπεται σε φτηνο ρεαλιτυ show,και μεγαλογδουπεs δηλωσειs
του τυπου....ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΑΝΟΧΗ !!
   Οι γιατροι και οι αλλοι επιστημονεs δεν ειναι εγληματιεs.Εαν υπαρχει ιατρικη αμελεια σε βαθμο κακουργηματοs,δεν ειναι καποιοι πολιτικοι που θα τουs δικασουν δημοσια,γιατι ετσι τουs βολευει.Αυτο θα το αποφασισει η δικαιοσυνη.Και παρα το γεγονοs οτι ειναι τυφλη,δεν νομιζουμε οτι ειναι και γυμνη,για να θελουν καποιοι να την μετατρεψουν  και σε κοινη!!Γιατι σε ολα τα τεκταινομενα,και την οποιαδηποτε καταντια σ,αυτο τον τοπο,το μεγαλυτερο μεριδιο ευθυνηs,  το εχει το οργανωμενο πολιτικο συστημα.Αυτο θα επρεπε να καθηση στο εδωλειο.!
 Για προδοσια των πολιτων σε ολα τα επιπεδα,και μια πορεια που οδηγει απο αδιεξοδα σε αδιεξοδα, χωριs να μπορουν να δωσουν λυσειs στα προβληματα.
  Καταφεραν να δωσουν ενα πιατο φαγητο σε πολλουs για να μην πεινασουν.Καταφεραν ομωs και εδωξαν 35-40 χιλιαδεs απο τα παιδια μαs,πτυχιουχουs,για να αναζητησουν τη τυχη τουs σε αλλα μερη,με τουs μισθουs των 500-700-800 ευρω τηs Κυπρου!!
  Καποιοι αλλοι καταστραφηκαν οικονομικα,και οι πλειστοι των κυπριων ,εχουν μετατραπει σε σκλαβουs του Τραπεζικου Συστηματοs,χωριs να βλεπουμε στον οριζοντα λυσειs στα αδιεξοδα που ΕΣΕΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΤΕ. 
  Λιγη μετριοφροσυνη δεν εβλαψε ποτε κανενα.
ΕΑΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΗΡΩΕΣ,ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΒΕΒΑΙΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΔΡΙΑΝΤΕΣ.
  ΑΛΛΑ ΣΥΝΗΘΩΣ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ..
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟ Η ΝΤΟΠΟΙΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ.
 ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.
ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΣΚΛΑΒΟΥΣ !!
Για να μην μαs δουλευετε και απο πανω !!