JAVA


GLOBAL BREAKING NEWS AND UPDATES: SPIRITUAL - SOCIAL - FINANCIAL - BANKING - MILITARY - INTEL INFORMATION UPDATES


BE CALM - BE IN PEACE - BE A LIGHT ON THE ROCK
Spiritual Message GIFfrom Spiritual Message GIFs
AAAAefI/MGx_qKCNKO8_xe8mCVQbvJxblsxRxfyRQCLcBGAsYHQ/s200/Trinity.gif" width="100" / />




LET THERE BE LIGHT  G L O B A L BREAKING N E W S P O L I T I C S F I N A N C E B A N K I N K W A R N E W S

Tuesday, December 5, 2017

EΚΛΟΓΕΣ : Η ΣΥΝΟΜΟΣΙΑ ΤΩΝ ΛΥΚΩΝ ΚΑΙ Η ΣΙΩΠΗ ΤΩΝ ΑΜΝΩΝ : ANOIKTH ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

EMEIΣ ΔΕΝ ΚΡΥΒΟΜΑΣΤΕ.
ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΥΤΕ ΤΡΟΣΚΙΣΤΕΣ,ΟΥΤΕ ΜΑΟΙΣΤΕΣ,
ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ,ΟΥΤΕ ΕΠΙΟΡΚΟΙ.
ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΣΤΟ ΔΙΑΛΟ ΕΙΣΑΣΤΕ ?
ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΒΑΛΟΥΝ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ
ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΑ ? 
ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΓΙΑ ΠΙΟΥΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ? 
ΓΙΑΤΙ  ΤΟ *ΤΟΥΣ ΚΑΙΜΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΜΙΛΛΑ*
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟ. 




Τουλαχιστο ο Τραμπ





     H ΠOIOTHTA Η ΣΑΘΡΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ
Η ΜΗ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΜΑΣ,ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ ΚΥΚΛΩΝ,ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΟΛΙΤΗ,Η ΕΝΑ ΗΓΕΤΗ .
ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΔΕΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΟΙ.ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΔΩΣΕΙ ΗΘΙΚΗ ΑΞΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΙΘΗΚΟΤΗΤΑ ΟΥΤΕ ΑΝΔΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΔΡΕΙΑ.ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΑΠΟΚΤΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΞΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΙΡΙΣΤΙΚΑ!!!
Σ,ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΡΑΝΕΙΣ...

ΓΝΩΜΙΚΟ :
 Η ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΠΑΞΙΩΣΗΣ ΠΟΛΙΤΗ Η ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΕ ΔΟΛΙΟ Η ΜΗ ΘΕΜΙΤΟ ΤΡΟΠΟ,ΑΠΟΧΑΡΑΧΤΙΡΙΖΕΙ ΣΕ ΤΕΛΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΘΥΜΑ,ΑΛΛΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ  ΧΑΡΑΚΤΙΡΙΖΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ,ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ Η ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΘΥΤΗ Η ΔΥΘΕΝ ΗΓΕΤΗ ,ΠΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙ  ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΑΠΕΙΛΩΝ Η ΕΚΒΙΑΣΜΩΝ ΑΠΟ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!!!


Ωs εναs απλοs πολιτηs αυτηs τηs μπανανιαs,νομιζω οτι εχω το δικαιωμα ( θεωριτικα ), να απευθυνω καποια ερωτηματα στον κον προεδρο.Εν οψη εκλογων υπαρχει το ενδεχομενο  καποιοs απο τουs δικουs του να μαs απαντηση.Η να στηλη τα black squads for eliminition!!!!
1.Εχει το δικαιωμα ο οποιοσδηποτε ηγετηs,- στο ονομα δηθεν ενοs ατεκμηριωτου νομικα αλλα και θεσμικα επιχειρηματοs περι εθνικου συμφεροντοs (!!!),να στρεφεται εναντιον οποιουδηποτε πολιτη η ομαδαs πολιτων΄?Μπορει να τεκμηριωση με οποιονδηποτε τροπο το κυνηγι των μαγισσων σε βαροs οποιουδηποτε πολιτη τηs δικηs του μπανανιαs ?

2.Τα οποιαδηποτε δικαιωματα η εξουσιεs η υποχρεωσειs του προεδρου,απορρεουν απο τιs προνοιεs του συνταγματοs,οπωs τα αντιστοιχα του οποιουδηποτε ασημου και αδυναμου πολιτη ?

3.Μπορει το δημοσιο συμφερον -που ολοι γνωριζουμε που αρχιζει και που τελειωνει- να ταυτιστει με τα συμεροντα μιαs οποιασδηποτε οργανωμενηs νομιμηs η υπογειωs δρωσαs ομαδαs, που αντιπροσωπευει σκοτεινα και ανομα συμφεροντα,που ειναι καθετα εναντιον των συμφεροντων του λαου,και του απλου πολιτη ?
4.Μπορει ο οιοσδηποτε ηγετηs να εντασσει κατα το δοκουν μεσα στην εννοια του δημοσιου συμφεροντοs-μεσα στο δηθεν φασμα των εξουσιων που του παρεχει το συνταγμα - παρανομα η και ανομα συμφεροντα οργανομενων ομαδων εντοs η εκτοs -  ,που αντιστρατευοντε τα συμεροντα του συνολου των πολιτων ?

Για να ειμαστε ποιο ξεκαθαροι.Τα ανομα συμφεροντα οποιασδηποτε κλικαs η συνδικατου,μπορει να
μπουν πανω απο τα συμφεροντα του συνολου των πολιτων?

5.Μπορει η απειλεs η εκβιασμοi απο διορισμενουs εγκαθετουs αυτων των συμφεροντων ,να συνιστουν πιξιδα για ολιγορια σε βαθμο εγληματοs σε βαροs του λαου.?Και δεν μιλουμε για τιs νομικεs η θεσμικεs η αλλεs παραμετρουs αλλα για το ηθικο σκελοs
που περιλαμβανεται στιs δεσμευσειs η μη δεσμευσειs ενοs ηγετη,που δυνιτικα μπορουν να χαρακτηριζουν η οχι το μεγεθοs,η  το εκτοπισμα του ηγετη ?. 

Με πιο απλα λογια.Εαν αυριο η μεθ,αυριο σου ζητηθει απο ισχυρα οικονομικα η αλλα συμφεροντα η συνδικατα, με εκβιαστικο η ακομη και απειλητικο τροπο,οτι πρεπει ο Μποτσρηs,η ο Γιαννησ η ο Κωστηs,η 500 η 1000 θα πρεπει με τον ενα η αλλο τροπο να βγουν απο τη μεση, η τυχον συμμορφωση θα γινοταν με το επιχειρημα οτι επιβαλλοταν απο λογουs εθνικου συμφεροντοs ?Γιατι περιπου αυτα μαs λετε κε προεδρε Η ΑΥΤΑ ΑΦΗΝΕΤΕ ΝΑ ΕΝΝΟΗΘΟΥΝ.

ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΙΩΝΟΥΜΕ.
ΑΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΠΗΛΗ Η ΚΙΝΔΥΝΟ  ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΓΕΙΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΤΩΝ ΤΟΤΕ....
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ....
ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΔΗΜΑ...