JAVA


GLOBAL BREAKING NEWS AND UPDATES: SPIRITUAL - SOCIAL - FINANCIAL - BANKING - MILITARY - INTEL INFORMATION UPDATES


BE CALM - BE IN PEACE - BE A LIGHT ON THE ROCK
Spiritual Message GIFfrom Spiritual Message GIFs
AAAAefI/MGx_qKCNKO8_xe8mCVQbvJxblsxRxfyRQCLcBGAsYHQ/s200/Trinity.gif" width="100" / />




LET THERE BE LIGHT  G L O B A L BREAKING N E W S P O L I T I C S F I N A N C E B A N K I N K W A R N E W S

Friday, April 7, 2017

ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ - ΜΑΥΡΗ ΜΕΡΑ

H EΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ




ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ - ΜΑΥΡΗ ΜΕΡΑ
Η ΠΩΣ Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΖΙΜΠΑΠΟΥΕ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΙΟ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ - ΦΟΥΛΗ - ΑΝΤΡΟΥ..

Αυτη η εθνικη νοοτροπια του ΤRΙΟ OF NATIONAL HEROS ( !! ) , η αντιληψη που εχουν οτι οι Κυπριοι χρειαζομαστε πολιτικο τσιρκο,απο εθνικουs πατερουληδεs,που θα σκευτοντε και να αποφασιζουν για το καλο μαs,ειναι επικαιρη,η ειναι εκτοs τοπου και χρονου,και ακρωs επικυνδυνη για την επιβιωση μαs σ,αυτο τον τοπο.;
Δεν χρειαζεται να ειναι κανειs ,καθηγητηs πολιτικων επιστημων,για να αντιληφτη τουs σχεδιασμουs ,αλλα και την στραγικη του νεου Σατραπη τηs Τουρκιαs,του κου.Ερτογαν.
Θα ητο ευχηs εργον,εαν οι ηγετεσ μαs διαβαζαν τα βιβλια του καθηγητη,πρωην υπουργου εξωτ.του Ερτογαν, κου Νταβουτογλου, για να καταλαβουν ,που το πανε οι τουρκοι.Με τον Αντρο, με τον Νιικαρο και τον Φουλη μαs,η χωριs αυτουs..
Αs δειξη καποιοs σ,αυτουs τουs κυριουs,τιs ομιλιεs του Ερτογαν οταν αναφερεται στην Κυπρο.Αs δειξει καποιοs τουs τουρκικουs χαρτεs,που δειχνουν την Κυπρο ωs μεροs τηs Τουρκιαs.
Πωσ ειναι δυνατο,αυτο που αντιλαμβανεται και ο τελευταιοs των πολιτων,να μην ειναι σε θεση οι δηθεν ηγετεs μαs,να το αντιληφθουν ?Μπαs και μαs τουs εχουν κλονοποιησει ?
Και κατι ακομη !Εαν καποιοι δεν σεβοντε τουs εαυτουs τουs
αλλα και τον κοσμο τουs,πωs περιμενουν να του σεβοντε οι εχθροι η αντιπαλοι τουs.ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ,ΟΛΑ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΥΤΟΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΥΤΟΕΚΤΗΜΗΣΗ.Εαν προκειται να αποκομισθει οτιδηποτε (θετικο),μεσω εθνικηs ταπεινωσηs,δεν νομιζω οτι ο κυπριακοs λαοs θα το δεχτει ,και περισσοτερο,να το επευφημισει.
Ιστορικα παντωs,το πειραμα του εθνικου εξευτελισμου,ωs μεσο επιτευξηs εθνικων στοχων,δεν εχει ξαναδικιμαστει..
Κατ,επεκταση,οι δικοι μαs national heros,,μπορουν να ζητησουν ,να μπουν στο βιβλιο Γκινεs!
Αυτα που γραφοντε εδω δεν ειναι πατριωτικεs κορωνεs!
Μπορουν να μαs εξηγησουν γιατ κανουν ολεs αυτεs τιs μ....εs ? Με λογικα επιχειρηματα ?και οχι εθνικεs μπουρδεs ?
Που απευθυνονται σε πολιτικα ηλιθιοus πολιτεs.
Και ενα τελευταιο ερωτημα.
Εαν αυριο,η μεθ,αυριο,εκτοs απο τα δειπνα,τουs καφεδεs,τουs μπακλαβαδεs,και τα μπεινιρλι,ο κοs Αιντα( σταθερα φιλοτουρκοs)
μεσα στην απεραντη σοφια του,εισηγηθει οτι οι ηγeτεs των δυο κοινοτητων,θα πρεπει να κοιμουντε στο ιδιο σπιτι,γιατι ετσι θα ερθουν πιο κοντα οι δυο κοινοτητεs,τι θα γινει ?
Τι θα γινει κοι, οταν αυριο απαιτησει ο κοs Ακκιντζι,την μαντιλα,την τουρκικη γλωσσα,η να ασπαστουμε το ισλαμ ?
Παρατραβηγμενο ? Μπορει.Ομωs ολοι τουs απ,εκει,θεωρουν την Κυπρο τουρκικη επαρχια.
KΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΑΛΟ ουτε ο Νiκαροs,ουτε ο Φουληs,ουτε ο Αντροs.Καλη Ανασταση.Αν και δεν την βλεπω με τιs στρατιγικεs του Εθνικου αυτοεξευτελισμου που ακολουθουν οι ηγετεs μαs.

Yστερογραφο ¨Μπορει καποιοs να μαs πει,τι θα γινοταν,εαν ο κοs Ακιντζι, κρινοταν, οτι η πολιτικη του συμπεριφορα ητο  εθνικα απαραδεκτη ;Την απαντηση την γνωριζουμε ολοι.Γιατι δεν συμβαινει το ιδιο και με τουs δικουs μαs ;






Μου αρέσει!Δείτε περισσότερες αντιδράσειςΣχολιάστεΚοινοποιήστε