JAVA


GLOBAL BREAKING NEWS AND UPDATES: SPIRITUAL - SOCIAL - FINANCIAL - BANKING - MILITARY - INTEL INFORMATION UPDATES


BE CALM - BE IN PEACE - BE A LIGHT ON THE ROCK
Spiritual Message GIFfrom Spiritual Message GIFs
AAAAefI/MGx_qKCNKO8_xe8mCVQbvJxblsxRxfyRQCLcBGAsYHQ/s200/Trinity.gif" width="100" / />




LET THERE BE LIGHT  G L O B A L BREAKING N E W S P O L I T I C S F I N A N C E B A N K I N K W A R N E W S

Monday, May 23, 2016

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ !!!!



...Αυτο που κανει την διαφορα μεταξυ Βλακειαs - Εξυπναδαs
στο πολιτικο συστημα .!!...

................................................................................................................................
Ειναι το πολιτικο συστημα, ο θεματοφυλακαs και προστατηs τηs ευρυθμηs λειτουργιαs ενοs κρατουs ναι η οχι.?
Εαν τα μελη που διαχρονικα απαρτιζουν το  συστημα, εργαζοντουσαν σε μια μεγαλη εταιρεια,την οποια λογω κακηs διαχειρησηs οδηγουσαν σε πτωχευση,θα εβγαιναν στιs τηλεορασειs για να πουλουν νουν,η θα  ευρισκαν πουθενα αλλου δουλεια να δουλεψουν?

...........................................................................................................

ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ ΔΗΣΥ ¨ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ !!!!



PREVIEW_Politics_Sofocleous3

Η δηλωση του κου Σοφοκλεουs εγινε στο τελοs συζητησηs σε πρωινο πανελ στο ΡΙΚ ,για τα αποτελεσματα των εκλογων,.Δεν γνωριζουμε εαν η αποψη του κατα τα αλλα συμπαθουs πολιτικου,τυγχανει υποστηριξηs και απο αλλουs πρωην η και νυν συναδελφουs του στο Κυπριακο κοινοβουλιο.Ευχομαστε οχι.
Οι κυπριοι ψηφοφοροι ,τιμουσαν ,σε πιο παλιεs εκλογικεs αναμετρησειs,οσο  σε καμια αλλη χωρα,τουs πολιτικουs μαs,και το πολιτικο συστημα,με ποσοστα προσελευσηs τηs ταξηs του 93%,του 87% κλπ,,μεχρι που μεριδα των κυπριων πολιτων,αντεληφθη οτι,οσο περισσοτερο τιμαs τουs πολιτικουs,(δεν μιλαμε για ολουs,αλλα μονο για καπιουs),τοσο περισσοτερο σε γραφουν!
Δεν σε υπολογιζουν.
Οι βουλευτεs,οπωs και αλλοι μεγαλοσχημοι πολιτικοι η πολιτικαντιδεs,πληρωνοντε απο τον κοσμακι,για να προστατευουν και προωθουν τα καλωs νοουμενα συμφεροντα των πολιτων και του τοπου..Δυστυχωs,αυτη η τιμη προs το πολιτικο συστημα,μεταφραστηκε απο καπιουs εντοs,ωs υπερτατη βλακεια των πολιτων,που το μονο που τουs αξιζε (κατα την αποψη τουs),ητο να τουs παρουν τιs καταθεσειs που ειχαν στιs τραπεζεs,να τουσ κλεισουν τιs επιχειρησειεs,να μεινουν χωριs δουλεια,και χωριs εισοδηματα,και να κυνδυνευουν να τουs παρουν τα σπιτια τουs.
Κατα τα αλλα αυτο συνιστα σωτηρια και του τοπου και του λαου!!
Κανεναs των πολιτων δεν ισχυριζεται,οτι οι βουλευτεs  μαs,η οι πολιτικοι μαs,ειναι βλακεs η αχρηστοι.Η αδυναμια του πολιτικου συστηματοs,να αποτρεπει καταστροφεs παντοs ειδουs,ειs βαροs των κυπριων πολιτων,δεν ειναι αποτελεσμα βλακειαs των πολιτικων .Κανεναs δεν ισχυριζεται αυτο.Αυτο που οι πολιτεs λενε,ειναι οτι καπιοι εντοs του συστηματοs,εργαζονται ωs πεμτοφαλαγγιτεs,συμπορευομενοι με ανιερα συμφεροντα και κεντρα αποφασεων,ακρωs αντιθετα με τα συμφεροντα τηs πλειοψηφιαs των πολιτων,απο τουs οποιουs εχουν εκλεγει.Σ,αυτη την περιπτωση,κανεναs δεν μπορει να ισχυριστει,οτι η διπλοπροσωπεια ειναι βλακεια η αχρηστια.Το αντιθετο !!
Η μεχρι σημερα απολυτη αδυναμια του πολιτικου μαs συστηματοs,να προστατευσει τουs πολιτεs,δεν ειναι προιον βλακειαs,αλλα  διαπλοκηs,πελατειακων  σχεσεων,νεποτισμου,αδεαιαφανειαs,και απιστευτων σκοτεινων διαδρομων,οπου ο τελικοs προορισμοs ειναι η διαφθορα,οι μιζεs και το βρωμικο χρημα.
Και τα σπασμενα να τα πληρωνουν και αυτοι που εχουν δικαιωμα να μιλουν,αφου ψηφισαν το συστημα,η και αυτοι που απεστρεψαν το προσωπο τουs στο συστημα,και δεν εχουν δικαιωμα να
μιλουν.... γιατι ακομη το πολιτικο μαs συστημα,δεν εχει εξευρει την μαγικη φορμουλα διαχωρισμου υποψηφιων θυματων,απο αυτουs που το ψηφιζουν η δεν το ψηφιζουν.!!
Οπωs βλεπουμε η διαφθορα οπωs και η δικαιοσυνη ειναι τυφλη  !!!