JAVA


GLOBAL BREAKING NEWS AND UPDATES: SPIRITUAL - SOCIAL - FINANCIAL - BANKING - MILITARY - INTEL INFORMATION UPDATES


BE CALM - BE IN PEACE - BE A LIGHT ON THE ROCK
Spiritual Message GIFfrom Spiritual Message GIFs
AAAAefI/MGx_qKCNKO8_xe8mCVQbvJxblsxRxfyRQCLcBGAsYHQ/s200/Trinity.gif" width="100" / />




LET THERE BE LIGHT  G L O B A L BREAKING N E W S P O L I T I C S F I N A N C E B A N K I N K W A R N E W S

Monday, May 23, 2016

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ !!!! ΜΕΡΟΣ - 2 -



Προs αρση πασηs παρεξηγησηs, θα θελαμε να τονισουμε οτι οι αποψειs που εκφραζοντε απο τον γραφοντα,δεν στοχοποιουν κανενα συγκεκριμμενο πολιτικο προσωπο  αλλα ολοκληρο το πολιτικο συστημα ,Οπωs αυτο εχει διαμορφωθει και λειτουργει  τα τελευταια 20 τουλαχιστον χρονια.

Το συστημα αυτο δεν ειναι ουτε αορατο ουτε μη ανυχνευσιμο.
Αυτο που ειναι αορατο στα ματια των πολιτων,ειναι οι stealth μηχανισμοι που εχουν στηθει και λειτουργουν απο κοινου μαζι με το οικονομικο συμπλεγμα (corporations-or industrial complex).

Αυτη η συσευξη - συμπλευση,εχει ωs στοχο οχι μονο την διασφαληση αλλα και την προωθηση των συμφεροντων αμφοτερων προs αμοιβαιο οφελοs.Αυτα ολα δεν ειναι κουβεντεs του καφενε,αλλα κατι που το ζησαμε και το ζουμε,πανω σε καθημερνη βαση,με ολα τα σκανδαλα που βγαινουν στον αερα απο την περιοδο τηs μεγαληs  απατηs του Χρηματιστηριου και εντευθεν.
  Η οποιαδηποτε απαξιωση του πολιτικου συστηματοs,δεν σημαινει την απολυτη απαξιωση των πολιτικων προσωπων η κομματικων πολιτικων σχηματισμων,η οι πολιτικεs οι αλλεs ευθυνεs,κατανεμοντai εξισου σ,ολουs.
Αυτο που δεν μπορει κανεναs να διαψευσει,ειναι οτι ολοκληρο το πολιτικο συστημα,σ,ολα σχεδον τα επιπεδα ( εκτελεστικηs-νομοθετικηs ),εχει γινει compromised  ,με τον ενα τροπο η τον αλλο.Με ειδικεs η και ακομη χαριστικεs ρυθμισειs,που αποβαινουν σε βαροs τηs τσεπηs,και των συμφεροντων,των πολιτων.,σε βαθμο μαλιστα τετοιο,καταστροφικα μη αναστρεψιμο,τουλαχιστο,για το εγγυs μελλον.
   Αυτοι ολοι που δεν πηγαν να ψηφισουν,στην πλειοψηφια τουσ,ειναι και νεοι,αλλα και ισωs και ποιο ηλικιωμενοι..Στη μεγαλη πλειοψηφια ομωs,ειναι ολοι μορφωμενοι,και γνωριζουν τι κανουν.Ενσυνειδητα.Δεν ειναι ουτε βοσκοι,ουτε κατα το κυπριακο....κουπατξιηδεs!!!
Αυτοι ολοι που δεν ψηφισαν, δεν ειναι σιγουρα εψωγιηνοι.Ειναι ανθρωποι που ειδαν τουs δικουs τουs να χανουν τα χρηματα τουs απο το κουρεμα,να κλεινουν τιs επιχειρησειs τουs που εφτιαξαν
με κοπο και μοχθο δεκαετιων,να χανουν τιs δουλιεs τουs,να μην εχουν εισοδημα,να μην μπορουν να πληρωσουν τα χρεη τουs.Να κυνδυνευουν να χασουν τα σπιτια τουs.
Αυτα ολα, γιατι ενα αδυναμο και ασπονδυλο πολιτικο συστημα απετυχε,η εσκεμμενα οληγορησε,να παρει διαχρονικα τιs σωστεs αποφασειs,και να προστατευσει τουs πολιτεs,που με την ψηφο τουs τουs ανεβασαν στα ποιο ψηλα δωματα τηs κοινωνικηs καταξιωσηs.
 Αποτελει προσβολη τηs νοημοσυνηs των πολιτων,οι οποιεσδηποτε δηλωσειs,απο αδιαφθορουσ η μη πολιτικουσ,που σφιριζουν αχαπαρα.......και αδυνατουν να αντιληφθουν το μεγεθοs τηs καταστροφηs,του πονου,και τηs δυστυχιαs που εχει προκληθει .Απλωs, τα συνιστωντα μερη ,συνεχιζουν να παιζουν το πολιτικα αλλα και ηθικα διαβλητο, παλιο, αλλα βολικο παιχνιδι....
Δεν φταιω εγω...δεν φταιs εσυ.....φταιει ο Χατξιπετρησ.!!

Ευχομαστε στη νεα γενια των πολιτικων,που εχουν εκλεγει,να φανουν ανταξιοι των προσδοκιων των πολιτων που τουs ψηφισαν,
να δωσουν ελπιδα και προοπτικη,πραγμα που απετυχαν να πραξουν οι ποιο παλαιοι.Αμην 

No comments: