JAVA


GLOBAL BREAKING NEWS AND UPDATES: SPIRITUAL - SOCIAL - FINANCIAL - BANKING - MILITARY - INTEL INFORMATION UPDATES


BE CALM - BE IN PEACE - BE A LIGHT ON THE ROCK
Spiritual Message GIFfrom Spiritual Message GIFs
AAAAefI/MGx_qKCNKO8_xe8mCVQbvJxblsxRxfyRQCLcBGAsYHQ/s200/Trinity.gif" width="100" / />




LET THERE BE LIGHT  G L O B A L BREAKING N E W S P O L I T I C S F I N A N C E B A N K I N K W A R N E W S

Monday, March 16, 2015

H ZΩΗ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΥΚΛΟΥΣ ¨: O ΑΕΡΑΣ ΤΗΣ ΣΙΩΠΗΣ ...





Φαντάζει ονειροπόλο, αλλά είναι η μόνη λύση κόντρα στην αηδία
Του Γιώργου Καλλινίκου [ Phileleftheros (Ό Φιλελεύθερος ]

Αηδία, αποστροφή, απόγνωση. Τα τρία ΑΑΑ, τα οποία χαρακτηρίζουν την εποχή που ζούμε. Τα Α είναι ένδειξη θετικότητας. Πώς καταφέραμε σ’ αυτό τον τόπο να τους προσδώσουμε σφραγίδα αρνητική; Να χαρακτηρίζουν ό,τι αρνητικότατο μπορεί να καταρρακώσει τις ψυχές των ανθρώπων; Τα όνειρα σβήνουν. Και το πιο μικρό έχει πια μαυρίσει. Κόκκινα, μπλε, πράσινα, όλα έγιναν στάχτη. Πολιτικοί και κόμματα, διαγωνίζονται μόνο για μια θέση στον πάτο. Οι θέσεις στην κορυφή ορφάνεψαν. Οι θεσμοί, ένας μετά τον άλλο, κυλούν στο βούρκο. Φθείρονται. Αδυνατούν να ξεφύγουν κι αυτοί από τα πλοκάμια της διαπλοκής. Αρκετοί βυθίζονται στη λάσπη της διαφθοράς. Η εξυπηρέτηση συμφερόντων είναι το μόνο τους ιδανικό.

Και ο λαός; Παρακολουθεί αδρανής. Αδύναμος να βρει τρόπο αποτελεσματικής αντίδρασης για να βάλει φρένο στον ατελείωτο κατήφορο… Δεν υπάρχει καμία ελπίδα; Κάποιοι σκέφτονται τη φυγή. Δεν είναι, όμως, λύση για τη μικρή πατρίδα. Μόνο για τους ίδιους. Κάποιοι καταφεύγουν στην αποχή. Ούτε κι αυτή είναι λύση. Πάντοτε θα υπάρχουν κάποιοι, που θα κρατούν στην εξουσία αυτούς, οι οποίοι δοκιμάστηκαν και το μόνο που πέτυχαν ήταν να επιταχύνουν την τρελή πορεία προς την άβυσσο - See more at:


http://www.philenews.com/el-gr/arthra-apo-f-g-kallinikou/99/246959/fantazei-oneiropolo-alla-einai-i-moni-lysi-kontra-stin-aidia#sthash.HIWzoHXs.dpuf


..........................................................................................................

Τα δύσοσμα γεννήματα της διεφθαρμένης κομματοκρατίας

Με τον Σάββα Ιακωβίδη

Η πελατειακή συναλλαγή είναι η δίδυμη αδελφή της αποκρουστικής κομματοκρατίας, που γέννησε τη διαπλοκή και την εξάρτηση και αυτές με τη σειρά τους ξεγέννησαν την ανεπάρκεια, την αχαμπαροσύνη, τη λεηλασία και την αρπαχτή Ήταν αναμενόμενο! Το γαγγραινώδες απόστημα σπάζει με ρυθμούς επιταχυνόμενους.

Η βρομιά και η σαπίλα διαχέονται και δηλητηριάζουν τον τόπο και τους ανθρώπους. Όσο πιο πολύ και πιο πολλοί αλληλοκατηγορούνται, τόσο περισσότερο ξεσκεπάζονται οι αισχρότητες, οι αθλιότητες, οι διαπλοκές και οι λαμογιές αυτών που τάχθηκαν, ορκίστηκαν ή διορίστηκαν να υπηρετούν τον τόπο αλλά τον καταστρέφουν, τον κατασπαράσσουν, τον εκποιούν και τον ξεπουλούν.

Όσοι εδώ και δεκαετίες αναλύουμε την αθλιότητα και την αδιστακτότητα του κομματικού και πολιτικού συστήματος, σε στενή και δυσώδη διαπλοκή με το οικονομικό και τραπεζικό κατεστημένο, δεν εκπλησσόμαστε με όσα δύσοσμα, βορβορώδη και ερεβώδη αποκαλύπτονται καθημερινά.

Όλα όσα οι πατεράδες και οι δάσκαλοι μάς εμπότισαν, μάς γαλούχησαν και μάς δίδαξαν, τινάχτηκαν κυριολεκτικά στον αέρα. Θάφτηκαν κάτω από την ιδιοτέλεια, τη χρηματοθηρία και τη χρηματολατρεία, τον εγωισμό και την κλεψιά, την απατεωνιά και τη διαπλοκή.

Είναι τραγικό και εφιαλτικό: Αυτός ο τόπος δεν γεννά, πια, ηγέτες με ανάστημα αλλ’ ούτε και γνήσιους πατριώτες. Δεν υπάρχει αγάπη και έρωτας για την Κύπρο μας. - See more at:

http://www.sigmalive.com/simerini/columns/antistaseis/214831/ta-dysosma-gennimata-tis-dieftharmenis-kommatokratias#sthash.Z1pNrZG2.dpuf

...............................................................................................................