JAVA


GLOBAL BREAKING NEWS AND UPDATES: SPIRITUAL - SOCIAL - FINANCIAL - BANKING - MILITARY - INTEL INFORMATION UPDATES


BE CALM - BE IN PEACE - BE A LIGHT ON THE ROCK
Spiritual Message GIFfrom Spiritual Message GIFs
AAAAefI/MGx_qKCNKO8_xe8mCVQbvJxblsxRxfyRQCLcBGAsYHQ/s200/Trinity.gif" width="100" / />




LET THERE BE LIGHT  G L O B A L BREAKING N E W S P O L I T I C S F I N A N C E B A N K I N K W A R N E W S

Monday, February 23, 2015

Χαρηs Γεωργιαδηs ¨Ανευθυνοτητα -Αλαζονια η Αγνοια -Συνοδοιποροs τηs Λητοτηταs του Σοιμπλερ - Νταηζελμπλουμ

..*Μηπωs μεγαλοι  οικονομολογοι -Νομπελιστεs και πρωην αξιωματουχοι τηs Αμερικανικηs κυβερνησηs,που ειναι εναντια 
στιs πολιτικεs λiτοτηταs τηs ΕΕ τηs Μερκελ,του Σοιμπλερ και τηs Τροικαs-σε βαθμο που τουs αποκαλουν ηλιθιουs-αδαειs και αλαζονεs-εχουν αδικο, και δεν μπορουν να δουν τα μεγαλα επιτευγματα τηs λητοτηταs ?!!! *..
 
 
......................................................................................................
 
 
 
Χάρη, ακόμη δεν παραιτήθηκες;
 ...*Το θέμα δεν είναι πόσο δίκαιη είναι η μάχη που δίνει η ελληνική κυβέρνηση στο Γιούρογκρουπ. Σε αυτό ο καθένας δικαιούται να έχει την άποψη του. Το θέμα δεν είναι ούτε αν ο πόλεμος στον οποίο εισήλθε η Ελλάδα έχει πιθανότητες επιτυχίας. Και σε αυτό δικαιούται ο καθένας να έχει τις απόψεις του. Η ουσία έγκειται στο ότι δεν δικαιούται ο υπουργός Οικονομικών της Κ.Δ., ο προερχόμενος, μάλιστα, από την παράταξη των «ελληνοφρόνων», όπως ο ηγέτης του κυβερνώντος κόμματος διακήρυξε προ ημερών, να ομιλεί σαν Σόιμπλε ή Ντάισελμπλουμ. .* - See more at:
 
.......................................................................................................................................................................

Ο κοs Γεωργιαδηs,τυγχανει να ειναι ο υπ.Οικονομικων τηs ΚυπριακησsΔημοκρατιαs..(Οτι εχει απομεινει μετα το μνημονιο ).Αυτο συνιστα το τυπικο μεροs του αξιωματοs του κου υπουργου.Στην ουσια ειναι εντολοδοχοs και εκτελεστικο οργανο τηs Τροικαs,του Απεριγραπτου κου Σοιμπλερ -ασχετωs του  94% δημοφιλιαs που απολαμβανει απο τουs Γερμανουs πολιτεs-και των Βρυξελλων.
Μπορει να ανηκει στην παραταξη,που θελουμε να αυτοαποκαλουμαστε Ελληνοφρωνεs αλλα  ουδεν αναληθεστερο τουτου.Τι σημαινει να ειναι κανειs ελληνοφρων ?
Οτι υπαρχει μια συντεταγμενη βουληση δια λογου και εργων για προωθηση των καλωs νοουμενων ελληνικων συμφεροντων ,ειτε αυτα ειναι πολιτικα,ειτε οικονομικα.
Εκφραζεται δε χωριs εκπτωσειs,και χωριs υποκειμενικουs προσδιορισμουs η αυτοπροσδιορισμουs.
Η κυβερνηση Τσιπρα και Βαρουφακη,συμφωνα με τιs τελευταιεs δημοσκοπησειs,τυγχανει τηs απολυτηs εμπιστοσυνηs τησ πλειοψηφιασ του Ελληνικου λαου,με ποσοστο περαν του 80%.!!!
Ο κοσ Γεωργιαδηs επιχηρει να μαs παρουσιαζεται ωs ο κυριοs  εκφραστηs των συμφεροντων  των ελληνοφρονων στη Κυπρο.Σε βαθμο μαλιστα μεγαλυτερο απο αυτο του κου.Τσιπρα και του κου. Βαρουφακη,που δεν ειναι ελληνοφρονεs,αλλα 100% Ελληνεs.
  Συνιστα προσβολη του χειριστου ειδουs,τοσο για τον Κυπριακο λαο,που υποτιθεται εκπροσωπει ο κοs Γεωργιαδηs,αλλα και μεγαλυτερη προσβολη για τον Ελληνικο λαο,που εδωσε την ξεκαθαρη  εντολη στην νεα κυβερνηση των κων Τσιπρα και Βαρουφακη.
Οι προσωπικεs πεποιθησειs του κου υπουργου ωs προs τιs οικονομικεs πολιτικεs και τουs στρατηγικουs σχεδιασμου τηs κυβερνησηs Τσιπρα,δεν ενδιαφερουν ποσωs,ουτε τον κυπριακο λαο,αλλα περισσοτερο τον ελληνικο λαο.Το γεγονοs οτι ασπαζεται και υιοθετει τιs πολιτικεs λητοτηταs,των κων Νταιζεμπλουμ,Σοιμπλερ,Λαγκαρτ,και Ντραγκι,δεν μαs ενδιαφερει ωs απλουs πολιτεs,που ατυχησαμε να εχουμε σ,αυτη την τοσο κρισιμη περιοδο,ανθρωπουs του αναστηματοs του κου Γεωργιαδη,να μαs αντιπροσωπευουν στα Ευρωπαικα φορουμ ,οπου παιζεται  η τυχη και η επιβιωση,τοσο του ελληνικου οσο και του κυπριακου λαου.Γιατι δεν εξηγηται, ουτε αυτα που λεει,ουτε αυτα που κανει ωs υπουργοs τηs κυβερνησηs .
   Μηπωs ο κοs Γεωργιαδηs ειναι μεγαλυτερη οικονομικη διανoια απο τον Νομπελιστα κον.Κρουγκαν?Μηπωs το βραβειο Νομπελ του κου Κρουγκαν θα επρεπε να το δωσουν στον δικο μαs και εκαναν λαθοs ?
Μηπωs μεγαλοι Αμερικανοι οικονομολογοι και πρωην αξιωματουχοι τηs Αμερικανικηs κυβερνησηs,που ειναι εναντια 
στιs πολιτικεs λiτοτηταs τηs ΕΕ τησ Μερκελ,του Σοιμπλερ και τηs Τροικαs-σε βαθμο που τουs αποκαλουν ηλιθιουs-αδαειs και αλαζονεs-εχουν αδικο, και δεν μπορουν να δουν τα μεγαλα επιτευγματα τηs λητοτηταs ?!!! Την καταστροφη κρατων και την φτωχοποιηση των λαων.Την καταστροφη των μικρομεσαιων επιχειρησεων,και την διαλυση τηs μεσαιαs ταξηs.  ?
Οπωσ σκεφτομαστε ετσι και ειμαστε.
Η ποιοτητα του καθενοs,ειτε του απλου πολιτη,ειτε του οποιουδηποτε  aξιωματουχου,καθοριζεται απο τον τροπο που σκεφτομαστε,και δρουμε συντεταγμενα.Εαν δεν υπαρχει συνοχη  σ,αυτα που λεμε και πραττουμε,τοτε η στραβοs ειναι ο γιαλοs η
στραβα αρμενιζουμε.Στη περιπτωση μαs,ο γιαλοs δεν ειναι καθολου στραβοs.Απλα στραβα αρμενιζουμε,και μαλιστα σε τρικυμισμενα νερα!!Με τρικυμισμενα μυαλα στο πηδαλιο.